Novi video snimak

Zastrašujuća poruka ISIL-a: Naši siročići proliće krv Obami, Hollandi, Putinu...

isil
01.05.2016.
u 12:40

U video klipu nazvanom "Krv za krv" sva djeca su naoružana automatskim puškama

Islamska država je posredstvom svog medijskog servisa "Al Hajat" objavila novi video snimak na kojem je prikazan marš deset "lavića Kalifata" u uniformama. To su dječaci koji nisu stariji od 12 godina, a za koje džihadisti tvrde da su siročići željni osvete. 

Britanski mediji navode da su djeca prikazana kako prolaze kroz razrušeni grad i dodaju da je zastrašujuća islamska pjesma na francuskom koji pjeva dječak jasno usmjerena ka zapadnom svijetu. U video klipu nazvanom "Krv za krv" sva djeca su naoružana automatskim puškama. 

Tijekom snimke iskaču slike američkog predsjednika Baracka Obame, predsjednika Rusije Vladimira Putina, francuskog predsjednika Françoisa Hollandea i sirijskog lidera Bašara al Asada, kao ruskog šefa diplomacije Sergeja Lavrova i državnog tajnika SAD Johna Kerrya. 

"Naši ratnici su svuda, spremni žrtvovati se. Pazite se, naših siročića je sve više. Oni svoju žeđ gase u bijesnoj osveti", glasi završni dio pjesme, prenose Nezavisne.

Među djecom su barem dvojica dječaka bijele puti, koji zajedno s drugima sjede skrštenih nogu u krugu u pustinji. Uz djecu koja su naoružana prikazan je i odrasli borac Islamske države.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?