Presudila njena rastrošnost:

Zaručnik ostavio Mariah Carey

mariah
27.10.2016.
u 18:09

Prvo su prije nekoliko mjeseci ljetovali na zasebnim jahtama, zatim su se posvađali oko njezinog realityja, a sada se čini da je ljubavi između Mariah Carey (46) i Jamesa Packera (49) odzvonilo.

Australskom milijarderu prvo je zasmetalo potencijalno eksponiranje njihovog privatnog života u spomenutom realityju, a kap koja je prelila čašu navodno je bila njezina rastrošnost koja je, čini se, čak i za 'lovatora' poput njega bila prevelik zalogaj

 

Zanimljivo, Packer joj je dozvolio da zadrži zaručnički prsten vrijedan nevjerojatnih 10 milijuna dolara za koji je Mariah svojedobno rekla kako je 'toliko težak da jedva uspije podići ruku.

Par se zaručio početkom ove godine, a Mariah se u australskog milijardera zaljubila nakon što ju je on nemilosrdno proganjao i osvajao poklonima. Packer je sin medijskog mogula Kerryja Packera, no James je i sam zgrnuo bogatstvo te 'teži' 40 milijardi kuna. Dobar prijatelj Tom Cruise uveo ga je u scijentologiju, za koju Packer kaže da 'mu je pomogla, ali da je on ipak katolik'. 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije