Nakon zločina

Zadavio ženu pa pokraj njezina tijela pio rakiju i pušio cigarete

01.04.2016.
u 07:00

U nalazu obdukcije stoji kako je smrt nastupila stezanjem vrata na kojem su pronađeni i tragovi noktiju. Bili su vidljivi i krvni podljevi na licu

Mirjana Majkić (40) iz Gradiške, koju je suprug Aleksandar Saša Majkić (39) zadavio dok je spavala, jučer je pokopana. Osumnjičeni je nakon zločina, koji se dogodio u utorak oko 4 sata ujutro, na četvrtom katu u Vidovdanskoj ulici u središtu Gradiške, nekoliko sati bio pokraj njezina tijela, gdje je pio rakiju i pušio cigarete. Motiv ovog stravičnog zločina još nije utvrđen. U nalazu obdukcije stoji kako je smrt nastupila stezanjem vrata na kojem su pronađeni i tragovi noktiju. Bili su vidljivi i krvni podljevi na licu.

Obiteljska tragedija zbila se u utorak oko 4 sata na četvrtom katu u Vidovdanskoj ulici u središtu Gradiške, kada je Saša ušao u sobu i zločin počinio pred 5-godišnjim sinom. Inače, Saša je u posljednje vrijeme imao problema, a najčešće se spominju poroci kao što je kockanje, pijančenje, ali i loše psihičko stanje izazvano ljubomorom. Prije nego što je odlučio ubiti suprugu sjedio je u kuhinji i pio kavu, a na stolu je bila i puna pepeljara opušaka od cigareta. Nakon što je zadavio Mirjanu, Saša je nastavio piti rakiju. Navodno je uplakani mališan oca pitao zašto je to uradio, ali mu on nije odgovorio. Samo je šutio.

Majkić je u stanu bio do sedam sati ujutro, a potom je sišao kat niže, do stana punca Slavka i punice Vere Kukrić. Predao im je sina i kratko rekao:

- Što ste tražili, to ste i dobili. Nakon toga se sam otišao prijaviti policiji. Osumnjičeni Saša je bio zaposlen u Elektrodistribuciji, a nastradala Mirjana u parfimeriji “Didako”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije