crni vikend u BiH

Za jednu noć troje mrtvih od posljedica prometnih nesreća

fasfas
04.10.2015.
u 06:15

Dvojica muškaraca poginula su u prometnim nesrećama u Mrkonjić Gradu i Gračanici, a jučer je i jedno dijete naknadno podleglo

Dvojica muškaraca poginula su u prometnim nesrećama koje su se dogodile u Mrkonjić Gradu i Gračanici, a jučer je i jedno dijete naknadno podleglo ozljedama zadobivenim još početkom ljeta u Mostaru. Četrdesetdevetogodišnji vozač Mile Đuranović iz Bjelajaca kod Mrkonjić Grada poginuo je jučer ujutro oko 6.20 sati kada je automobilom marke Mercedes sletio u Crnu rijeku kod ovog mjesta. Tragedija se dogodila na lokalnoj cesti Bjelajci - Pekezi u mjestu Bjelajci. - Pripadnici Odjela prometne policije Postaje javne sigurnosti Mrkonjić Grad utvrđuju točne okolnosti ove kobne nesreće, a sumnja se da su svemu prethodile brzina i nepažnja - navode iz policije.

Poginuo najbolji prijatelj

U drugom slučaju, osamnaestogodišnji K. A. poginuo je u nesreći koja se preksinoć oko 22.40 sati dogodila na magistralnoj cesti Tuzla - Doboj u Gračanici, potvrđeno je iz MUP-a Tuzlanske županije. Do ove tragedije je došlo kada je J. F. (19), upravljajući automobilom golf A2, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste, pri čemu je, uslijed prevrtanja, suvozač i njegov najbolji prijatelj K. A. ispao i smrtno stradao. Liječnici doma zdravlja su na mjestu događaja mogli samo konstatirati smrt. Osim brzine i nepažnje, sumnja se da je tragediji pridonio i alkohol.

Smrt dječaka

U trećem slučaju, nakon više od tri mjeseca od prometne nesreće koja se još 29. lipnja dogodila u blizini mostarske bolnice u Južnom logoru, jučer je 9-godišnji dječak F. B., romske nacionalnosti, preminuo u sarajevskoj bolnici gdje su ga, nakon dvije operacije glave, prije četiri dana žurno prevezli iz KB Mostar, potvrdila je tužiteljica Valerija Tomić. Podsjetimo, nesretni 9-godišnji dječak, koji je u kritično vrijeme išao roditeljima po cigarete, teške ozljede zadobio je kada ga je, čim je kročio na cestu, udario audi za čijim upravljačem je bio maloljetni Mostarac B. Ć., inače sin imućnih Ćemalovića, koji se kretao iz smjera grada prema naselju Bišća Polje te ga odbacio nekoliko metara dalje. Vozač je bio pobjegao s mjesta događaja pa se naknadno sam prijavio policiji. S maloljetnim vozačem je obavljen razgovor, a nakon dječakove smrti prikupit će se i sva potrebna medicinska dokumentacija. Istraga traje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije