Imala 131,5 kg

Za 10 mjeseci izgubila 70 kilograma: Najpozitivnije mršavljenje svih vremena

Dona Luis Grag
03.05.2016.
u 07:47

Iako nije osjećala zdravstvene probleme zbog gojaznosti, tijekom razdoblja kada je imala 131,5 kg, bezuspješno je pokušavala ostati trudna, a doktor joj je savjetovao da će veće šanse imati ako smršavi

Dona Luis Grag je sa 39 godina težila 131,5 kg, i nikako nije mogla ostati u drugom stanju. Nakon želučane premosnice i promjene ishrane sada teži zdravih 60 kg. 

Iako nije osjećala zdravstvene probleme zbog gojaznosti, tijekom razdoblja kada je imala 131,5 kg, ona je sa svojih 39 godina bezuspješno pokušavala ostati trudna, a doktor joj je savjetovao da će znatno veće šanse za to imati ako smrša, piše Daily Mail. 

Zbog toga se odlučila na radikalni zahvat - želučanu premosnicu kojom se liječi morbidna pretilost. Kako bi postala kandidat za operaciju morala je smršati prije nje te održavati stečenu težinu, a nakon zahvata pridržavati se strogih doktorskih savjeta o ishrani. 

Tijekom godinu dana ostvarila je svoj cilj i izgubila čak 70 kilograma uz redovito vježbanje, a svoj uspjeh je tijekom cijelog procesa snimala - uz ples i pjesmu "Shake it off". 

Pogledajte duhoviti video u kojem pokazuje svoju transformaciju...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?