Široki Brijeg pobijedio s 5:1

Wagner tek što je primio dres s brojem 100, Vitezu zabio još dva 'komada'

wagner
03.08.2015.
u 08:37

Svečarski je počela utakmica na prelijepom izdanju stadiona Pecara, koja je standard svojim izgledom još jednom podignula ostalim klubovima u BiH

Široki Brijeg je već u laganoj euforiji. Prva momčad kluba s Pecare je na "ušminkanom" stadionu do nogu potukla Vitez s visokih 5:1.

Svečarski je počela utakmica na prelijepom izdanju stadiona Pecara, koja je standard svojim izgledom još jednom podignula ostalim klubovima u BiH. Kapetan Širokog Brijega Wagner nije ni primio dres s brojem 100, koji označava njegovih 100 pogodaka u Premijer ligi, a Vitezu je zabio novi već u 2. minuti, na 2:0 povisio je Menalo, a na 3:0 ponovno raspoloženi Wagner.

Vitežani su smanjili preko Kantara, ali je konačni rezultat prvog dijela bio 4:1, a postavio ga je Kožulj. u drugom dijelu Menalo je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 5:1, publika je domaće isparila velikim pljeskom uz euforično navijanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?