PREKID U PIONIRU

Vujošević nakon nereda: Ovo je sramota, šizofreno ponašanje!

Vujošević
Igor Kralj/PIXSELL
06.01.2013.
u 10:17

I trener Partizana Duško Vujošević i trener Cibone Danijel Lutz ustvrdili su kako je prekid utakmice poremetio njihove igrače

Utakmicu Partizana i Cibone, u kojoj su domaćini slavili 74:68, obilježili su veliki navijački neredi. Dvije frakcije grobara sukobile su se na tribinama, palili bakljei petarde, bacali predmete na parket. Utakmica je bila prekinuta na pola sata dok se taj dio tribina nije ispraznio. U jednom trenutku s njima se sukobio i trener Partizana Duško Vujošević, inače omiljen među navijačima, a svoje frustracije iznio je nakon utakmice.

>> VIDEO Grobari prekinuli utakmicu, Partizan slomio Cibonu u finišu

- Stvarno ne znam čiji bi se interesi branili prekidanjem utakmice. To sigurno nisu interesi kluba. Da bi se navijalo za Partizan, nije potrebna velika organizacija. Dođeš sa šalom. Ovo je sramota za Partizan i Beograd – kazao je Vujošević.

Trener crno-bijelih vjeruje kako navijači nisu imali loše namjere...

- Ne tražim od te dvije grupe da budu prijatelji, ne znam ni tko je u pravu. Samo želim da zajedno pjevaju za Partizan. To što su izašli mirno ostavlja tračak sumnje da nisu došli da bi prekinuli utakmicu - kazao je Dule.

Zbog incidenta, kakvi nisu rijetki u Pioniru, ostao je rezigniran.

- Nama nisu potrebni ni vlast, ni Crvena zvezda. Sami sebi smo najveći problem. Ovo je šizofrena situacija - rekao je Vujošević i dodao kako je njegovim igračima bilo teško igrati nakon prekida.

Isto je ponovio i trener Cibone Danijel Lutz, kazavši kako se tada njegova momčad opustila što je dovelo do poraza. No, prave reakcije Zagrepčana možemo tek očekivati. Cijelu utakmicu, pa i nakon prekida bili su "au pair" Beograđanima, no nakon divljaštva u publici sve je otišlo na stranu domaćina. Baš kao i kad su Zadrani gostovali u prvom kolu regionalne lige.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije