Premijer Srbije

Vučić: Politici Šešelja žestoko ću se suprotstavljati

aleksandar vucic
01.04.2016.
u 13:08

"Nemam osobni animozitet prema njemu, želim i njemu i njegovoj obitelji zdravlje i sreću, međutim, problem imamo s njegovom politikom i žestoko ćemo joj se suprotstavljati", kazao je Vučić

Nemam osobni animozitet prema Vojislavu Šešelju, ali ću se njegovoj politici žestoko suprotstavljati, jer ona gura Srbiju u izolaciju, rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić na konfernciji za novinare.

"Ta politika gura Srbiju u prošlost, nestabilnost, probleme i muke i gospodarske nedaće. Ta bi nas politika izolirala od svih na Balkanu, ali i u Europi", ocijenio je Vučić.

On je, podsjetivši da je proces pred Haaškim tribunalom protiv Šešelja od početka nedvosmisleno bio politički, a ne pravni proces, "i kad su ga tražili u Haag, i kad su ga privremeno puštali i ponovno tražili", istaknuo da je ponosan što je Vlada Srbije nakon presude dostojanstveno reagirala štiteći samo zakone i odbijajući se u svakoj prilici povinuti zahtjevima Haaga.

"Nemam osobni animozitet prema njemu, želim i njemu i njegovoj obitelji zdravlje i sreću, međutim, problem imamo s njegovom politikom i žestoko ćemo joj se suprotstavljati", kazao je Vučić, javlja Tanjug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?