Skupština SNS

Vučić jednoglasno izabran za predsjednika SNS

Aleksandar Vucic
28.05.2016.
u 14:46

Za predsjednika stranke jednoglasno je izabran Alekasndar Vučić, dok je za zamjenika predsjednika izabrana Jorgovanka Tabaković, čija funkcija ostaje zamrznuta dok je na čelu Narodne banke Srbije

Srpska napredna stranka izabrala je danas novo rukovodstvo, a novoizabrani potpredsjednici poručili su da im je, uz čast, pripala i velika odgovornost da nastave s promjenama koje je njihov lider Aleksandar Vučić započeo u prethodnom mandatu.

Na današnjoj izbornoj skupštini za predsjednika stranke jednoglasno je ponovno izabran Alekasndar Vučić, dok je za zamjenika predsjednika izabrana Jorgovanka Tabaković, čija funkcija ostaje zamrznuta dok je na čelu Narodne banke Srbije, javio je Tanjug.

Glavni odbor SNS jednoglasno je izabrao četiri potpredsjednika stranke - Mariju Obradović, Marka Đurića, Milenka Jovanova i Miloša Vučevića, dok će preostala dva potpredsjednička mjesta zauzeti članovi stranke koji se budu istaknuli svojim rezultatima u narednom razdoblju. 

Na mjestu predsjednika Izvršnog odbora Radomira Nikolića zamijenio je dosadašnji predsjednik općine Ub Darko Glišić.

Izborna skupština izabrala je i novo Predsjedništvo SNS-a u kojem će biti 42 člana, umjesto dosadašnjih 30, kao i novi Glavni odbor. Glavni odbor ovlastio je Predsjedništvo stranke da odlučuje o koalicijama na svim razinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije