ŠTO SE DOGAĐA U SDA?:

Vrh stranke šest sati raspravljao o političkoj krizi u BiH, prvi put bez izjava za novinare

ŠTO SE DOGAĐA U SDA
30.03.2017.
u 08:55

Predsjedništvo Stranke demokratske akcije (SDA) održalo je u Sarajevu svoju novu, maratonsku sjednicu zbog političke krize koja potresa Bosnu i Hercegovinu.

Sjednica koja je počela u 16 sati, trajala je nevjerovatnih šest sati, ali ipak bez rezultata koji je za javnost, budući da nakon nje nije održana konferencija za medije, koju su svi iščekivali. Jedina stvar koju su mediji uspjeli saznati jeste  da će ona biti nastavljena za deset dana.

Iako se pretpostvalja da su politička kriza i izjava lidera HDZ-a Dragana Čovića da “parlamentarna većina na razini Bosne i Hercegovine više ne postoji” bile glavne teme ovog sastanka, nitko stvarno ne zna o čemu su to čelnici SDA raspravljali sve ovo vrijeme.

Neslužbeno se doznaje kako su na dnevnom redu bili sve veći problemi u Srebrenici, te procesi koji se odvijaju nakon što je Međunarodni sud pravde u Haagu odbio zahtjev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije, prenosi Dnevni Avaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije