Mali nogomet

Vrgorčani najbolji u Međugorju

Vrgorac Vinarija Pilač /Idea namještaj osvojila je prvo mjesto na turniru i potvrdila ulogu favorita. Medjugorje, 30.07.2016. Snimio Marijan Sivrić
31.07.2016.
u 07:00

Momčad Vrgorca Vinarija Pilač/ Idea namještaj pobjednik je četvrtog po redu Međunarodnog malonogometnog turnira Međugorje 2016.”.

Zaslužene nagrade

U finalu turnira Vrgorčani su svladali Odiseju 97. iz Čitluka uvjerljivim rezultatom 5:1 i zasluženo prigrlili pehar i primamljivu novčanu nagradu od 6000 maraka. Drugo mjesto i 2000 maraka pripalo je Odiseji 97. Čitluk, a treće mjesto i 1000 maraka C. B. Label/Porto Tolero Ploče. Četvrto mjesto i 500 maraka pripalo je Hvidri iz Mostara.

Inače, finalna večer započela je utakmicom za treće mjesto, gdje je momčad Hvidre Mostar izgubila od C. B. Label/Porta Tolero Ploče s 2:4. Prepune tribine potom su na Sportskom centru Ćorkov Dolac u finalu gledale dvije momčadi koje su ostavile “srce” na vrućem asfaltu. Presudila je igra Odiseje s vratarom-igračem, što se pokazalo njihovim lošim rješenjem. Prije uvođenja te formacije igrali su vrlo dobro i poveli 1:0, ali je onda sve krenulo naopako. Vrgorčani su iskoristili sve svoje prilike i njihov vratar Galić branio je fenomenalno i pehar je zasluženo otišao u Vrgorac. U konkurenciji juniora prvo mjesto osvojili su Višići, koji su na šesterce pobijedili RMP Frigo/Pansion Grgić Međugorje boljim izvođenjem šesteraca 3:1. U regularnom tijeku susret je završio 4:4. Višići su dobili pobjednički pehar i 500 maraka. Nakon finalne večeri turnira uslijedilo je dodjeljivanje nagrada i priznanja za najbolje pojedince.

Najbolji pojedinci

Nagradu za najboljeg igrača turnira zasluženo je dobio Saša Subotić (Vrgorac). Najbolji vratar je Stanislav Galić, također iz pobjedničke momčadi Vrgorac. Trofej “Fair play” ponijela je ekipa Hrvatskih vitezova.

Gledatelji su uživali u bogatoj tomboli, gdje se izvlačilo čak 48 nagrada, a za dobro ozračje ove večeri pobrinuli su se članovi čitlučke Trio bend grupe. Ovo je bilo solidno organizirano malonogometno natjecanje s najjačim novčanim fondom na području Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije