Nevjerica među očevicima

Vratar je napravio samo dva trzaja i umro kod gola

13.10.2015.
u 06:15

Čuvar mreže Borca iz Osinje Dejan Majstorović (22) preminuo za vrijeme utakmice

Čuvar mreže Nogometnog kluba Borac iz Osinje 22-godišnji Dejan Majstorović samo šest minuta nakon početka utakmice ispred gola je pao kao pokošen. U Domu zdravlja u obližnjem Bosanskom Šamcu mogli su samo konstatirati smrt. To je bio epilog nesretne sudbine mladića na ovotjednoj utakmici područne lige Doboj između Bratstva i Borca iz Osinje u Donjoj Dubici kod Odžaka,

U šestoj minuti

- Tragedija se dogodila već na početku meča. Lopta je bila na našoj polovini. Vratar Borca iz Osinje Dejan Majstorović bio je sam ispred svog gola. Pao je kao pokošen. Svi su mu pritrčali i htjeli pružiti pomoć, ali on više nije davao nikakve znake života. Prevezao sam ga svojima autom u Dom zdravlja u Šamcu gdje su samo mogli konstatirati trenutačnu smrt - rekao je novinarima Dragan Đurić, igrač FK Bratstva. U tim trenucima na stadionu je zavladala tuga koja je skoro prerasla u paniku. - Svi se su hvatali za glavu, plakali. Vidio sam da je mladić napravio samo dva trzaja cijelim tijelom. Imao je pečat o liječničkom pregledu u natjecateljskoj legitimaciji - dodao je vidno potreseni delegat na utakmici Nebojša Knežević iz Skugrića kod Modriče. Prema riječima Stanka Tomića, predsjednika Nogometnog kluba Bratstvo, sve se dogodilo iznenada i munjevito.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije