FK Borac

Vranješ: Pobjeda nad Veležom daje nam bar neku nadu u ostanak

vel-bor01_nnn_bih_27112015
28.11.2015.
u 07:00

Trener Borca može računati na Redžića koji se vratio s probe u Švicarskoj, a kaznu je zbog kartona odradio Runić

Popravnog više nema. Samo pobjeda nad Veležom ostavlja Borcu bilo kakvu nadu u borbi za ostanak. Brojni problemi koji su pogodili banjolučku ekipu su zaboravljeni, a ekipa je u potpunosti koncentrirana samo na utakmicu s mostarskim timom. Iako je klub ostao bez uprave, radna zajednica čini sve kako bi teren Gradskog stadiona bio dobar i spreman za posljednji susret u ovoj godini u Banjoj Luci. Snijeg se čisti i ako ne bude novih oborina, utakmica će se sigurno odigrati u planiranom terminu.

Trener Željko Vranješ će moći računati na Ajdina Redžića koji se vratio s probe u Švicarskoj, dok je kaznu zbog kartona odradio stoper Nebojša Runić. Definitivno, klub je napustio Petar Ilić, a Elvir Koljić neće moći nastupiti zbog ozljede, što stvara određene probleme, posebno u fazi napada za Banjolučane.

- Mi izbora nemamo. Moramo od početka krenuti po 3 boda i pokušati zabilježiti pobjedu kojom bismo sačuvali bilo kakve izglede za izboriti ostanak. Svaki drugi rezultat znači da je za nas gotova borba. I Velež je u problemima, promijenio je trenera te sigurno i on dolazi sa željom ostvariti što bolji rezultat te sačuvati bilo kakve nade. Međutim, nadam se dobroj podršci, momci će sigurno pružiti maksimum. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu – poručio je Željko Vranješ. Dvoboj u Banjoj Luci se igra u 15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije