prometna nesreća

Vozač iz BiH poginuo na Zlatiboru, žena ozlijeđena

zlatibor
12.12.2016.
u 17:15

Renault koji se kretao iz pravca Nove Varoši u blagoj krivini udario je u desnu stranu, neko vrijeme klizao uz rub puta, zatim se odbio, preletio preko kolovoza, sletio u livadu i prevrnuo se na krov

Vozač automobila bh. tablica poginuo je, a ženska osoba koja je bila u vozilu, na mjestu suvozača, ozlijeđena je u teškom sudaru koji se danas oko 13 sati dogodio na Zlatiboru blizu Smiljanskih zakosa. 

Prema neslužbenim informacijama, renault koji se kretao iz pravca Nove Varoši u blagoj krivini udario je u desnu stranu, neko vrijeme klizao uz rub puta, zatim se odbio, preletio preko kolovoza, sletio u livadu i prevrnuo se na krov, piše Kurir. 

Putnici iz automobila koji su brzo naišli magistralom pritrčali su vozilu koje se nalazilo na krovu, iz automobila su izvukli ženu koja je bila na mjestu suvozača, dok su beživotno tijelo vozača našli izvan vozila. Prema  informaciji iz bolnice žena koja je ozlijeđena u ovoj nesreći primljena je bolnicu i trenutno se rade pregledi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije