100. obljetnica časopisa

Vojvotkinja Kate osvanula na naslovnici Voguea

kate
Vogue
01.05.2016.
u 13:31

Fotografije prikazuju Kate u ležernom izdanju i odražavaju njezinu ljubav prema seoskoj strani, odnosno Norfolku, gdje je većinu života provela sa svojom obitelji

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pojavit će se na naslovnici britanske verzije modnog magazina Voguea u posebnom izdanju povodom 100. obljetnice tog časopisa. 

Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju.

"Jako sam zahvalna da smo bili u mogućnosti nastaviti našu tradiciju kraljevskih portreta", izjavila je glavna urednica Voguea Alexandra Shulman. Dvije od fotografija, koje je snimio u siječnju britanski fotograf Josh Olins, bit će izložene u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta u sklopu izložbe u svibnju povodom 100. obljetnice Voguea, prenose mediji. 

"Fotograf Josh Olins prikazao je Kate baš onakvu kakva ona i jest - puna života, s odličnim smislom za humor, inteligentna i pažljiva te jako lijepa", izjavio je Nicholas Cullinan, direktor Nacionalne galerije portreta. Ovo je prvi put da je vojvotkinja pristala na snimanje za neki časopis, a njezin fotosession zauzet će 10 stranica unutar ove modne Biblije.

"Velika nam je čast i jako smo uzbuđeni što je vojvotkinja od Cambridgea novo lice s naslovnice britanskog Voguea i dio našeg stoljetnog izdanja," izjavila je glavna urednica Voguea, Aleksandra Shulman.

"Za mene je ova suradnja bila jedno divno iskustvo i jako sam ponosna na to što smo ostvarili. Ovo posebno izdanje našeg časopisa vrlo mi je blizu srcu, jer bi trebalo odražavati 100 godina britanskog Voguea i jako sam zahvalna što smo imali mogućnost nastaviti našu tradiciju izvanrednih kraljevskih portreta s ovim fotografijama", dodala je Shulman.

Fotografije prikazuju Kate u ležernom izdanju i odražavaju njezinu ljubav prema seoskoj strani, odnosno Norfolku, gdje je većinu života provela sa svojom obitelji. Kate je sama birala odjeću za snimanje - od Burberryja do Petit Bateau.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?