inicijativa i zahtjev

Vlada RS prekida komunikaciju s Inzkom

Željka Cvijanović
12.01.2017.
u 15:31

Vlada Republike Srpske prihvatila je danas inicijativu i zahtjev udruženja i organizacija od javnog interesa za Republiku Srpsku proisteklih iz obrambeno-otadžbinskih ratova u kojoj se od visokog predstavnika u BiH, Valentina Inzka, traži da se ispriča srpskom narodu zbog izrečenih uvreda.

Do isprike Vlada Republike Srpske prekida komunikaciju i sve odnose s Visokim predstavnikom Valentinom Inzkom i Uredom visokog predstavnika.

Zahtjev Vladi Republike Srpske uputili su: Boračka organizacija Republike Srpske, Republikčka organizacija obitelji zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske, Savez logoraša Republike Srpske, Savez organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske, Udruženje amputiraca ,,UDAS“, Savez udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata Republike Srpske, Udruženje „Јasenovac-Donja Gradina“, Banja Luka, Udruženje žena žrtava rata Republike Srpske i Udruženje građana „Veterani Republike Srpske“, priopćeno je iz Vlade RS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?