Otvoren natječaj

Vlada HNŽ-a prima 100 pripravnika

vlada hnž
01.12.2015.
u 12:51

Pripravnici se primaju na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci. Vlada želi većem broju mladih omogućiti osposobljavanje za rad u struci i stjecanje prvog radnog iskustva u zvanju za koje su se školovali

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije objavila je danas javni natječaj za prijam 100 pripravnika kojima će biti omogućeno u tijelima županijske uprave odraditi pripravnički staž. Pripravnici se primaju na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci. Kako je u izjavi za Fenu kazao glasnogovornik Vlade HNŽ-a Pero Pavlović, natječaj kao i svi obrasci potrebni za prijavu mogu se pogledati na web stranici Vlade www.vlada-hnz-k.ba.

"Nastavljajući višegodišnju praksu prijama vježbenika u tijela županijske uprave, Vlada je i ove godine, nakon apliciranja na javni poziv za sudjelovanje u Programu zapošljavanja i sufinanciranja stjecanja prvog radnog iskustva 2015. 'Jačanje konkurentnosti na tržištu rada - Prvo radno iskustvo 2015.', koji je raspisao Federalni zavod za zapošljavanje, usvojila Program zapošljavanja vježbenika u 2015. godini", kazao je Pavlović.

 Po njegovim riječima, Vlada želi većem broju mladih omogućiti osposobljavanje za rad u struci i stjecanje prvog radnog iskustva u zvanju za koje su se školovali te na taj način poboljšati njihovu konkurentnost i integriranje na tržištu rada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?