stravičan zločin

Više od 90 puta ubo 18-mjesečnu djevojčicu pa ju bacio rotvajlerima

\'rotvajler_nnn_bih_281009\'
Arhiva VL
19.09.2012.
u 08:30

Policija pretpostavlja kako je osumnjičeni muškarac psihički bolesnik koji je ubojstvo pokušao prikriti bacajući beživotno tijelo djevojčice psima

Na rastrganom i beživotnom tijelu 18-mjesečne Nikol Karpove forenzičari su pronašli gotovo bezbrojne ugrize čistokrvnih rotvajlera, ali šokantan nalaz koji je zgrozio okolicu Novosibirska je to što je ispod ugriza pasa, koji su djevojčicu navodno rastrgali, pronađeno više od 90 ubodnih rana.

Stravična smrt zbunjivala je istražitelje, donosi Life News, koji su već bili spremni naložiti eutanaziju čistokrvnih pasa no obdukcijski nalazi pokazali su kako je malena Nikol ubijena te je njezino beživotno i izmrcvareno tijelo bačeno psima. Za ubojstvo djevojčice sumnjiči se prijatelj djevojčičine majke, Andrev Mozgunova.

Muškarac u svojim 40-ima trebao je pričuvati djevojčicu dok su njezina 21-godišnja majka i vlasnica rotvajlera Olga Sokolina u obližnjoj šumi brale gljive. Policija pretpostavlja kako je psihički poremećeni Mozgunova izbo djevojčicu i njezino tijelo bacio psima kako bi prikrio svoj strašni zločin.

Kada su se majka djevojčice i njezina prijateljica vratile iz šume 18-mjesečna Nikol već je bil mrtva, a ubojici nije bilo ni traga.

>>Čehinju (60) do smrti izgrizlo 25 rotvajlera

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije