Crveni tepih

Zvijezde radile selfije, dijelile autograme...

11.04.2016., Mostar, BiH - Svecana dodjela nagrade 15. Vecernjakov pecat pod motom Mostovi Europe, sto simbolizira europsko zajednistvo i raznolikost, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosaca. Voditelji Ivana Crnogorac i Mario Sedmak.  Photo: Boris Scitar/V
13.04.2016.
u 07:00

Večernjakov pečat privukao je brojne zvijezde na crveni tepih. Selfieji i autogrami “sijevali” su na sve strane kada su se na Pečat sjatili glazbenici, glumci, medijski djelatnici, političari i gospodarstvenici, kao i druge poznate osobe. Mažoretkinje Širokog Brijega, Mostara i Kiseljaka te Gradski orkestar Stolac bili su uvod u spektakl.

Sergej Ćetković i Marko Bošnjak zajedno su se našli na crvenom tepihu i izazvali erupciju zadovoljstva kod publike. Uskoro su stigle i bh. eurovizijske zvijezde Dalal, Deen, Jala i Ana Rucner. Fantastična četvorka podijelila je brojne autograme publici i obećala da neće razočarati na skorašnjem nastupu na Eurosongu, piše Večernji list BiH.

Indira iz Colonije stigla je u društvu svog prijatelja i gradonačelnika grada Mostara Ljube Bešlića, a dalo se primijetiti kako je pune ruke posla imao njegov kolega i prijatelj Milan Bandić od kojeg su brojni tražili autogram na crvenom tepihu.

Popularni gradonačelnik svoje obveze izvršavao je sa zadovoljstvom. I bezvremenska diva Tereza Kesovija izazvala je ogroman pljesak publike.

Mlađa ekipa obožavatelja odmah je prepoznala i Aleksandra Milića Milog, tvorca Miligrama, glazbenog producenta i kompozitora.

Pljeskalo se i tražilo autogram od prelijepih dama iz “Mamma Mije” koje je predvodila Mila Elegović.

Crveni tepih Večernjakova pečata uistinu je bio spektakularan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?