RASKOL

Željko Komšić podnio ostavku na sve dužnosti u SDP-u BiH

Željko Komšić
Zvonimir Čorić
19.03.2012.
u 20:09

Član Predsjedništva BiH podnio neopozivu ostavku na sve dužnosti u stranci kojoj pripada

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić podnio neopozivu ostavku na sve dužnosti u SDP-u BiH.  Kako doznajemo, Komšić je već uputio pismenu neopozivu ostavku, a o ovom svom potezu obavijestio je Zlatka Lagumdžiju, Nermina Nikšića, Svetozara Pudarića. 

Ipak, njegova ostavka u stranci ne znači i napuštanje mjesta hrvatskog člana Predsjedništva BiH. 

Kao razlog ostavke, Komšić je naveo sukob s predsjednikom SDP-a BiH Zlatkom Lagumdžijom koji traje već duže vrijeme. Komšić smatra kako politiku SDP-a vodi jako uski krug ljudi koji donosi sve važne odluke, te kako on kao dopredsjednik ove stranke nije bio dio procesa u kojima je po svojoj dužnosti morao sudjelovati.

Očekuje se kako će tijekom sutrašnjeg dana Komšić održati konferenciju za novinare na kojoj se pojasniti razloge napuštanja SDP-a BiH.

Napominjemo, Komšića je SDP BiH dva puta kandidirao za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i on se na ovoj dužnosti nalazi već šest godina. 

 


 

Ključne riječi

Komentara 5

BU
Buranglez
20:59 19.03.2012.

sjeti se one narodne-- U dobru je lako dobar biti na muci se poznaju junaci---

Avatar Axel
Axel
22:27 19.03.2012.

Hahahaha...svojevoljno i neopozivo predpostavljam!

BU
Buranglez
23:50 19.03.2012.

niko od pripadnika SDP I njemu slicni nije komentirao zasto ili su zateceni ili mozda nemaju intrrnet od poplave sto rone suze za tako vaznim ljustvom i gubitkom tako strucnog kadra u stranci, zeljko nebrini sad sam pričo s lijanovicemm primit ce te on u stranku samo ima jedan mali uvjet jbg morat ćeš se preselit u Široki Brijeg ali hoćeš ti znam ja tebe

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?