Granična policija BiH

Zaplijenjeno 19 630 kutija cigareta vrijednih 90 000 KM

zapljena
14.02.2017.
u 15:59

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine u ponedjeljak su na području Bileće i Sarajeva zaplijenili ukupno 19 630 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica.

U okviru operativne akcije "Pat", na području Sarajeva kontrolom dva vozila, bh. registarskih oznaka, spriječeno je krijumčarenje cigareta.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "krijumčarenje" uhićeni su V. V. (1981.), V. K. (1957.), R. V. (1969.) i A. G. (1972.), državljani BiH.

U pretresu objekata koje koristi A. G. oduzeti su pištolj, oko 11 000 eura te drugi dokazni materijali. O događaju su obaviješteni Tužiteljstvo BiH i Sud BiH. U tijeku je daljnji rad na tom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na području Bileće, u okviru operativne akcije "Bastion", privremeno je oduzeto 2000 kutija cigareta bez akciznih markica.

Protiv bh. državljanina S. C. (1970.), koji je u Fordu bh. registarskih oznaka, prevozio cigarete, Tužiteljstvu BiH bit će podnijet izvještaj zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "nedopušten promet akciznih proizvoda".

Vrijednost oduzetih cigareta procjenjuje se na oko 90 000 maraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije