humanitarna večera

Zajednica žena HDZ-a BiH pomaže kupiti suvremenu dentalnu jedinicu za djecu s posebnim potrebama

04.09.2018.
u 07:34

Deseta, jubilarna večera žena koju organizira Zajednica žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ održat će se 13. rujna u dvorani svadbenoga salona Venera u 20.00 sati. 

"Večera Zajednice žena HDZ-a BiH i naših prijateljica i ove godine ima humanitarni karakter. Svi dragovoljni prilozi namijenjeni su onima najpotrebnijima ‒ djeci s poteškoćama u rastu i razvoju. Gradski odbor već nekoliko godina prati i potpomaže rad ustanova i udruga koje vode brigu o djeci s posebnim potrebama. Toj je populaciji potrebna trajna skrb, a i pomoć njihovim obiteljima. Udruga „Vedri osmijeh“ već neko vrijeme pokušava uspostaviti rad zubarske ambulante koja bi skrbila o dentalnoj higijeni ove populacije. Ono što je nama jednostavno, kod ove populacije zahtijeva poseban pristup, a tako je i popravkom zuba. S obzirom na to da je riječ o timskom radu zubara i anesteziologa, Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH Mostar odlučio je uključiti se u ovaj projekt i prikupljenim sredstvima pomoći kupiti jednu suvremenu dentalnu jedinicu u više konfiguracija", priopćio je Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije