isplate idući tjedan

Za naknade civilnim žrtvama rata i osobama s invaliditetom osigurana 22 milijuna KM

isplata
07.07.2023.
u 08:09

Iz Ministarstva navode kako je od ovog iznosa za 8.188 korisnika prava civilnih žrtava izdvojeno 2.030.038 KM, te se naknade za lipanj isplaćuju uvećane iznose

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike priopćilo je kako je izvršilo unos osiguranih sredstava za isplate lipanjskih naknada civilnim žrtvama rata i osobama s invaliditetom u ukupnom iznosu nešto većem od 22 milijuna KM.

Iz Ministarstva navode kako je od ovog iznosa za 8.188 korisnika prava civilnih žrtava izdvojeno 2.030.038 KM, te se naknade za lipanj isplaćuju uvećane za iznos koji je utvrđen nakon usklađivanja osnovice civilnih žrtava rata sa braniteljskoom osnovicom od početka ove godine.

Za isplatu naknada osobama s invaliditetom za lipanj Ministarstvo je izdvojilo 20.235.716 KM za 45.283 korisnika.

Dodaju kako očekuju da će Federalno ministarstvo financija sredstva korisnicima isplatiti na račune tijekom idućeg tjedna, priopćeno je iz Federalnog ministarstvo rada i socijalne politike. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije