kolumna
Povratak na članak

Vratite iseljeništvu ministarstvo i dajte mu kanal na HRT-u

Dijaspora je poslala od osnutka RH više od 100 milijardi dolara. Danas im se prijeti oduzimanjem osobnih iskaznica

Komentari 5

WW
WIR WERDEN SIEGEN
08:59 15.11.2013.

Gospodine Pavković, sve ste lijepo opisali i razumno sagledali situaciju a vjerujem da duboko u sebi i znate pravu istinu zašto je U Hrvatskoj onako kako je ali naravno da to nesmijete napisati i imam razumijevanja.Činjenica je da je Hrvatskaa jedna od rijetkih zemalja u Europi čiji je narod nadprosječno domoljuban,religiozan i nacionalno svjestan što se kosi sa planovima onih koji kroje sudbinu cjelog svijeta a čiji je moto"Ordo ab chao".Srbija je oduvijek bila produžena ruka od istih i Hrvatska svojom neočekivanom pobjedom u dom. ratu je pokvarila mnoge planove koji se sada sprovode u miru.dovođenjem na vlas podobnih političara koji bi i vlastitu majku izdali i prodali za svoje interese.Hrvatska mora iz svojih redova odstraniti sve koji nisu kompatibilni sa hrvatstvom,zajedništvom,istinom,radom,redom i poštivanjem hrvatskih tekovina i obranom hrvatskih interesa.neovisno o kome se radilo.Jer pijuna ima u svim hrvatskim strankama koji rade za strane interese.

VL
WW
WIR WERDEN SIEGEN
09:09 15.11.2013.

Kao prvo napraviti duboku analizu svih onih koji "jedu sa državnih jasala" a zatim odstraniti sve ono što je destruktivno,neplodno,nazadno i balastno. Analizirati partizanske,domobranske,braniteljske i sve ostale mirovine i bez obzira o kome se radilo svugdje tamo gdje je manipulisanoo ukinuti mirovine i zatražiti povrat svih sredstava od dana prvog primanja. Uvesti direktnu demokraticiju po uzoru na Švicarsku jer narod je taj koji daje ovlati saboru da provodi zakone i upravlja državom a kod težkih pitanja pustiti da narod odluči direktno što je najveći oblik demokracije. Postojeće nepotrebne,nerazumne i suvišne zakone zakone smanjiti toliko jednostavno da ih i dijete od 12 godina može shvatiti. Svaki sloj hrvatskog društva treba imati svog predstavnika u Saboru(poljoprivrednici,radnici,prosvjeta,ljekari itd,itd) a ne da nam hrvatskom drmaju odvjetnici,doktori političkih znanosti i slično).

VL
WW
WIR WERDEN SIEGEN
09:20 15.11.2013.

Svake godine državni aparat uključujući sve slojeve smanjivati za 5% i tako deset godina a ulagati u internetske servise građanima bez ikakve birokracije.Uvesti 100 studenata svih smjerova za izradu vizijske budućnosti Hrvatske za 30 godina i raditi na izradi dugoročnih strategija.U sve uključiti dijasporu koja ima novaca da otkupi hrvatske autoceste,željeznicu a to je 10 puta bolje rješenje nego wall stret orjunaši.Uvesti smrtnu kaznu za pronevjeru zajedniških,državnih sredstava i posebna odlikovanja i nagrade za one koji savjesno,profitabilno raspolažu sa zajedničkim sredstvima tj. koji ih svojim idejama i dostignućima uvećavaju i oplodnjavaju.

VL
WW
WIR WERDEN SIEGEN
09:14 15.11.2013.

Država treba osnovati državnu investiciono-poticajnu banku koja bi sufinancirala mala kućna gospodarstva do 10 radnika sa udjelom od 30% sredstava koja bi se nepovratno ulagala i otpisivala otvaranjem svakog novog radnog mjesta u roku od 5 godina.Poticaje davati za svakoo novo radno mjesto a uzimati natrag za svako ukinuto što bi uvelo tržišnu konkurenciju i želju za što boljim poslovanjem.

VL
WW
WIR WERDEN SIEGEN
09:30 15.11.2013.

Zamijenuti kompletno trenutno nesposobno i infiltrirano sudstvo na čelu sa Bajićem i preispitati djelovanje do 1991 godine i po potrebi i dokazu umiješanosti u prevare poslati na robiju a svu imovinu zaplijeniti i rasprodati te napuniti državnu kasu.reda neće bitii bez kiruškog odstranjivanja svog štetnog tkiva neovisno bio ustaša,partizan,udbaš,izdajnik ili pljačkaš.A tko ima u Hrvatskoj sposoban da takvo što sprovede?Nitko naravno...Zato će se nastaviti mlatiti prazna slama po sadašnjem sistemu gdje su kupljeni mediji,sudstvo,političari i gdje obićan narod nitko nizašta ne pita već samo muzu do iznemoglosti.Ništa nije slučajno već je sve to djelo velikih igrača tipa Soroš,Rockerfeller,Kissinger koji sve vode iz pozadine.Treba se desiti svjetska revolucija da se oduzme moč internacionalnim bankarima gdje 4000 obitelji cjede cijeli svijet i guraju u nova krvoprolića sve do uspostave jedne svjetske vlade sa sjedištem u Jeruzalemu,jer izrael će biti zadnja svjetska i zemaljska sila koja treba vladati ostatkom svijeta.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.