SLUŽBE NA TERENU

VIDEO Drama u centru Šibenika: Urušila se kuća, dio pao na susjedni kafić

07.11.2021.
u 12:20

Ucentru Šibenika urušio se krov stare kuće.Na terenu su policija i vatrogasci. Ulica je zatvorena zbog sigurnosti građana.

- Zaprimili smo dojavu o urušavanju dijela kuće u centru grada u 9.02 sati. Na terenu su vatrogasci i gradske službe. U trenutku urušavanja nije bilo nikoga u kući niti na ulici, a vatrogasci su uklonili i dio ruševina da ne smeta prolaznicima. Pregledava se statika objekta da se ne bi još nešto urušilo – kazali su za ŠibenikIN iz ŽC 112.

Dio konstrukcije kuće koja se urušila, pala je i na ugostiteljski objekt Moderato cantabile te je oštetio dio staklene stijene u unutarnjoj prostoriji objekta.  - Ne mogu reći da smo pretrpjeli neko veliko oštećenje, jer taj dio stakla je samo malo napukao što ćemo mi danas tokom dana i sanirati. Nastavljamo s radom normalno, nema nikakvih problema. Nismo očekivali da bi se ovo moglo dogoditi jer tu nije bilo nikakvih radova ni ničega, ali evo dogodilo se što se dogodilo i sva sreća da nitko nije stradao i da je sve dobro prošlo - kazao je vlasnik ugostiteljskog objekta Moderato Cantabile Ante Gulin.

Vlasnik kuće koja se urušila i kojoj je ozbiljno narušena statika kazao je da je već na putu prema centru grada te će u dogovoru s gradskim službama dalje postupati kako bude potrebno. 

VIDEO možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?