MOSTAR

Uklonjena mesnica, slijede i objekti na Aveniji, u centru...

deložacij
Braco Selimović
06.07.2010.
u 08:09

Pročelnica Odjela za urbanizam i graditeljstvo Marina Deronjić istaknula je da uskoro slijedi rušenje ostalih nelegalnih objekata

Odjel za urbanizam i graditeljstvo Grada Mostara počeo je ovih dana s provedbom odluka o rušenju bespravne gradnje na području Mostara. Tako je jučer srušen nelegalno sagrađen objekt u Ulici kralja Tvrtka u kojem je godinama bila mesnica. Iako se vlasnik opirao rušenju, objekt je, uz nazočnost policije i inspekcije, uklonjen. Kako doznajemo iz Odjela za urbanizam i graditeljstvo Grada Mostara, u idućem razdoblju slijedi rušenje i ostalih nelegalno sagrađenih objekata na području cijeloga grada.

Pročelnica Odjela za urbanizam i graditeljstvo Marina Deronjić istaknula je da će se uskoro krenuti s rušenjem nelegalno sagrađenih objekata na Aveniji. Nakon Avenije slijedi rušenje objekata u Ulici kralja Zvonimira. Radi se, kazala je, o objektima sa sjeverne strane ulice nedaleko od zgrade tzv. staklene banke, koji su također nelegalno sagrađeni te su već neko vrijeme u planu za rušenje. Budući da se radi o objektima izgrađenim u dvorištu jedne stambene zgrade, na tom mjestu će, po njihovu uklanjanju, biti zelena površina.

 “Već odavno postoji inicijativa za gradnju parka na tom mjestu, što će i biti realizirano nakon rušenja spomenutih objekata”, kazala je Deronjić. Ona ovom prilikom nije mogla reći točan datum početka rušenja ostalih nelegalnih objekata na području grada Mostara jer se za neke od njih, kako ističe, čeka još određena dokumentacija, kako bi zakonski mogli biti uklonjeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?