Međugorje

Ukazanju je svjedočilo 25 tisuća hodočasnika

Ukazanje
03.09.2012.
u 10:15

Tijekom razgovora Mirjani su se micale usne, ali nitko nije mogao čuti o čemu je s Gospom razgovarala

Iako je večer prije u blizini buktio jak požar, u nedjelju 2.rujna kod Plavog križa na Podbrdu u Bijakovićima u međugorskoj župi, vidjelica Mirjana Dragićević – Soldo imala je svoje mjesečno ukazanje. Kraljica mira ukazala se Mirjani, prema njenim tvrdnjama, u nedjelju u 9.36 sati. Ukazanje je završilo u 9.45 sati. Ovoga puta ukazanje je trajalo nešto duže od 9 minuta i proteklo u različitom raspoloženju vidjelice, moglo se vidjeti po izgledu njenog lica. Bilo je zabrinuto, zatim veselo, a na kraju se mogla vidjeti i suza… Mirjaninu ukazanju svjedočilo je oko 25. tisuća hodočasnika iz mnogih zemalja svijeta načičkanih oko Plavog križa.

Sve je utihnulo

Tijekom razgovora s Gospom, Mirjani su se micale usne, ali nitko nije mogao čuti o čemu je s Gospom razgovarala. Prije Mirjanina dolaska brojni hodočasnici su pjevali Gospine pjesme i molili krunice. U jednom trenutku sve je utihnulo. Mirjana je gledala prema nebu. Bio je veliki muk, čulo se samo škljocanje fotoaparata i rijetko oglašavanje prehlađenih hodočasnika. Bili su to trenuci ukazanja.Nakon ukazanja, vidjelica Mirjana zapisala je novu poruku koju joj je Gospa dala.

Trebam vas

Ona glasi: “Draga djeco! Dok vas moje oči gledaju, moja duša traži duše s kojima želi biti jedno- duše koje su shvatile važnost molitve za moju djecu koja nisu upoznala Nebeskog Oca. Zovem vas jer vas trebam.Prihvatite misiju i ne bojte se, osnažit ću vas. Ispunit ću vas svojim milostima.Svojom ljubavi ću vas zaštititi od zla duha. Bit ću s vama. Svojom nazočnošću ću vas tješiti u teškim trenutcima. Hvala vam na otvorenim srcima. Molite za svećenike. Molite da jedinstvo između mog Sina i njih bude što čvršće, da budu jedno. Hvala vam “Mirjana je nakon ukazanja nazočnim kazala kako je Gospa Kraljica mira govorila „o nekim stvarima koje još ne može podijeliti s nama“. Gospa je blagoslovila sve nazočne i nabožne predmete koje su donijeli sa sobom. Poruku je nazočnima pročitao vodič Miki Musa. Mirjana je iscrpljena otišla kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?