Horor u Srbiji, krvavo vjenčanje

Ubio suprugu, nevjestu i još četiri osobe pa presudio sebi

fasfa
17.05.2015.
u 13:47

Sin je preživio samo zahvaljujući tome što je bio u garaži

U nedjelju rano ujutro, oko 10 sati, u mjestima Martonoš i Oron pokraj Subotice 55-godišnji R.Š. iz lovačke je puške ubio šest osoba nesretan jer mu se sin sinoć oženio za djevojku koja mu je bila mrska. Najmlađa među žrtvama ima samo 25, najstarija 74.  

Na kraju je ubojica presudio i sebi. Uzrok tragedije su narušeni obiteljski odnosi. Ubojica je u subotu ženio sina, a navodno mu se nije sviđala njegova odabranica i nazivao ju je pogrdnim imenima, piše Kurir. Sina je jako volio i nije odobravao njegovo vjenčanje za mrsku snahu.
Supruga ubojice odobravala je vjenčanje pa se on tijekom svadbene noći posvađao s njom i sa sinom. Nakon toga otišao je po lovačku pušku i ispalio više hitaca. Tom je prilikom usmrtio mladu, njenu majku i oca, svoju ženu i njene roditelje. Mladoženja i dijete su preživjeli jer su bili u garaži kad je ubojica krenuo u svoj pohod. 
S.R. je mrtav pijan, a policija navodi da ranije nije imao problema sa zakonom.
Srbijanski MUP potvrdio je kako su stradali N. B. (25), Š. B. (52), K. B. (43), R. Š. (47), J. T. (74) i B. T. (68). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?