Brčko

U rijeci Savi u Brčkom pronađeno beživotno tijelo muškarca

17.05.2024.
u 13:10

Policiji Brčko distrikta BiH je danas u 08.07 sati prijavljeno da je uočeno beživotno tijelo u rijeci Savi kod šljunkare u mjestu Gredice.

-Odmah nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i poduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedenu prijavu. Za sada možemo saopćiti da je riječ o nepoznatom muškom beživotnom tijelu, koje je izvađeno iz rijeke Save, te je prevezeno u gradsku mrtvačnicu. Policija u vrijeme zaprimanja ove prijave u skorije vrijeme nema prijavu nestanka osoba na području Brčko distrikta BiH, te će poduzimati dalje mjere i radnje na identifikaciji NN beživotnog tijela - rekla je glasnogovornica policije Brčko distrikta Dževida Hukičević.

O navedenom je upoznat tužitelj Tužiteljstva Brčko distrikta BiH po čijoj naredbi će biti izvršena obdukcija, te će po okončanju svih istražnih radnji saopćiti više detalja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?