kiseljak

Tri medalje za Mostarske mažoretkinje

03.05.2017.
u 15:44

 Mostarske mažoretkinje osvojile su zlatnu, srebrnu i brončanu medalju na 15. državnom prvenstvu mažoretkinja Federacije BiH koje je 2. svibnja održalo u Kiseljaku.

 Na prvenstvu su sudjelovali mažoret timovi iz 11 gradova, i to iz Gruda, Širokog Brijega, Prozor-Rame, Uskoplja, Kiseljaka, Stoca, Čapljine, Tomislavgrada, Novog Travnika, Busovače i Mostara.

 Mostarske mažoretkinje ove su se godine natjecale sa svoja 2 tima - kadeti (rekvizit pom-pon) i juniorke (rekvizit pom-pon i štap), te sa dvjema neformacijama - junior duo pom-pon i junior duo štap.

 Zlatnu medalju osvojile su juniorke duo pompon - Lea Aleza i Merjem Topić, formacije junior pompon (formacija 21 plesačica) okitile su se srebrnom medaljom, a kadetići su osvojile brončanu medalju (formacija  21 plesačica).

 Četvrtoplasirane su bile juniorke sa štapom, te junior duo štap - Karla Mandić i Mia Milinković, priopćeno je iz Mostarskih mažoretkinja.                                              

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije