ISTRAGA
Povratak na članak

Tko je poslao vojsku na pogreb zločincu?

Svečani postroj ratnom zločincu naredio tadašnji ministar obrane Selmo Cikotić

Komentari 4

RI
rimac
10:42 26.06.2014.

Naravno da je pogrešno imati dvostruke standarde. Kao što je bilo pogrešno veličati Delića tako je bilo i Kordića. U ovoj državi nitko nema hrabrosti učiniti iskorak i ići pravim putem nego samo se petljamo u mrežu međusobnih obračuna.

VL
Avatar error
error
11:02 26.06.2014.

Nista novo u umjetnoj tvorevini zvanoj bih...muslimani i dan danas ubijaju hrvatske povratnike u sredisnjoj bosini, u samo dva mjeseca slobode su lisili dvoje bespomocnih staraca u selu Ratanj-opcina kaknaj te poduzetnika Kafadara -opcina zenica...zamislite sta bi se desilo da da je kojim slucajem u Capljini muslimanski pvratnici i to troje u roku od dva mjeseca... pa do teherana bi krecali svi o fasistima, nacionalistima koji ubijaju povratnike i sprovode etnicko ciscenje...kolko su dugo muslimanski mediji pisali ili pricali o ubojstvu hravtskih ppovratnika??? 2 dana i nikom nista! nema ni stranih placenika, ohr je jacu kritiku uputio za paljenje zastave nego za ubojstva hravtskih povratnika...doduse oglasi se ohr kada su napadnuti hrvati koje oni podrzaju, slucaj kukic, ohr je odma reagirao...znaci, muslimani mogu hravte ubijati, slaviti svoje zlocinece i svoje zlocien obiljezavati uz blagoslov stranaca tj ohr dok hravti ne mogu ni mrko pogledati muslimana da ne kazem slaviti svoje heroje,ili nositi svoju zastavu, navijati za svoj narod, glasati i birati svoje predstavnike...sve se to pokusaje hrvatima zabranuti, ali nece uspjeti u tom naumu, ponosno navijamo za svoje, slavimo svoje heroje, povjesne bitke, povjest nam nece drugi nametati ali ni buducnost ...

VL
IL
ilicak
11:59 27.06.2014.

kadija bolan moja krava ubola tvoju kravu,sad ce mo vidjeti u citabima, ma pogresno si cuo tvoja krava ubola moju e to ne treba gledat u citabima. Nek nam je Bog na pomoci a oni se drze svoih "SURA" iz Kur _ ana. pogotovo 4 sure.

VL
H2
hercegovac - 2
17:41 29.06.2014.

Ništa neobično u ovakvoj "tvorevini" od države posebno kada su u pitanju dvostruka mjerila, ovaj slučaj i tolika haranga muslimana po izlasku Kordića ( presuda upitna, donešena lažnim svjedočenjem zaštićenog svjedoka koji je bio povukao svjedočenje što sud nije uvažioažio - gdje je tu pravo i pravica, no čovjek je odležao ) sve govori o njima i njihovim namjerama: zatrti sve što je Hrvatsko, no sve im uzalud i nitko nam neće više nametati svoj "zulum". i

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.