ANALIZA
Povratak na članak

Tek s rješenjem hrvatskog pitanja, BiH može naprijed

Ulazak u vojni savez bi olakšao političke i sigurnosne odnose u BiH i onemogućio nove sukobe među narodima

Komentari 4

Avatar Izdajnik
Izdajnik
13:40 23.04.2014.

A šta je rješenje..unitarna bih!! Svakako ne..kod nas pobjednici uzimaju sebi za pravo da druge proglasavaju manjinam ukinu im jezik običaje..hajmo ovako svi heroji armije bih za hrvate i srbe su..hajmo reći nista jer su se borili progiv hrvata a sad Helez i kad skine lazne invalide za hrvate je to ugrožavanje shvati to je tako hrvati vole Hrvatsku ako ovdje nemaju a nemaju pra a da budu isti a srbi imaju Rs kakvu takvu dal je na genocidu nastala..pa jeste svi bosnjaci ce reci..pa o cemu pricamo da Bosna bude Jugoslavija poslije ovoliko žrtava..

VL
BR
brodarevac
08:24 24.04.2014.

Zašto je hrvatski narod ugrožen dajte statistiku koji je narod najviše nezaposlen, najviše siromašan. Dajte statistiku koliko Hrvata ima u BiH a koliko ih je procentualno zaposleno u državne firme i obratno koliko Bošnjaka ima u BiH i koliko ih je procentualno zaposleno u državnim firmama. Dajte vidite koliko su kantoni zaduženi i kome najviše su zaduženi hrvatski kantoni troše nemilice a ko će to vraćati normalno doće do raspada kantona i vraćaće svi. Što Bošnjak običan čovjek ima što je Komšić izabran a ne Čović, dajte razgovarajte o životu pustite te političke fraze, da ljudi imaju pravu sliku a ne bolesnu.

VL
CL
Clickme
10:23 23.04.2014.

Plašim se da hrvatski narod u BiH ovakvom politikom spada na nivo srba koji su nas i podjelili etnički te nametnuli raznorazne nacionalne instrumente. Zamislite samo da je u Hrvatskoj opstala RS Krajina i da je podjeljena zahvaljujući srpskoj politicii "ugroženosti". Ista takva politika se sada pokušava sprovoditi od određenih političkih struja bosanskih hrvata... mislite li da je to dobro?!?!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.