ZAOKRET
Povratak na članak

Stranci traže novu vlast u BiH do Božića

Velika su očekivanja službenog Bruxellesa i Washingtona od novih vlasti u BiH, a prvi test je brza uspostava koalicija

Komentari 5

BR
brodarevac
09:01 23.10.2014.

Pacijent slaba ti je matematika ja ne razumjem jednačinu Čova = Hrvatski narod Baja = Srpski narod Zlaja (Baka ...) = Bošnjački narod kod mene ima jednakosti pomenutih sa korupcijom nepotizmom pljačkom ... Uz put bih htio da pitam čijii si ti pacijent kad ovo neshvataš.

VL
Avatar error
error
11:53 22.10.2014.

Sad dodje da je karadzicev sds bolji od projekta stranaca tj mz snsd tj milorada dodka, svi znamo da su stranci najzasluzni za velii uspjeh snsd i poraz karadzicevog sds kako u rs tako i na drzavnom nivou...kada je fotelja u pitanju , najveci krvnici sds-a karadzic i mladic su bih patrioti, zalazu se za cjelovitu bih ha,hahaa...

VL
PA
pacijent
16:08 22.10.2014.

brodarevac ,cinbenik rosa itd bi najradije da hrvata nema u bih jer ne zele prihvatit da je hns pobjedio sa vise od75%

VL
BR
brodarevac
12:28 22.10.2014.

Čova i Baja al imaju osmjeh, banda Džesi Džejmsa mala maca za njih. O njima će se pričati godinama iza njih kakvi su to kapitalci... Teško zemlji koja ih ima.

VL
RO
rosa
13:23 22.10.2014.

Veliki novinar Krešić pita ove "dušebrižnike" Hrvata i Srba: "Kako poboljšati standard građana u BiH?" U isto vrijeme Čović i Dodik odgovoriše: " Boli me ona stvar, izbori su završeni", a onda je uslijedio gromoglasni smijeh uz komentar kako suu definitivno istomišljenici.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.