STIŽE U 'NEDJELJOM U 2'

Stanković zaintrigirao najavom novog gosta: 'Završio je elektrotehničku školu, a ne zna ni osigurač promijeniti'

19.04.2022.
u 13:44

Aleksandar Stanković (52), voditelj i urednik emisije ''Nedjeljom u 2'', ponovno je zaintrigirao pratitelje novom objavom na službenom Facebook profilu HRT-ove emisije. Stanković je i ovog puta na zanimljiv način najavio novog gosta ne otkrivajući pri tome njegov identitet.

"Završio je elektrotehničku školu, ali prema vlastitom priznanju, ne zna ni osigurač promijeniti. Taman za našu emisiju! Nu2", stoji u najavi koja je izazvala pozornost mnogobrojnih gledatelja.

Ispod objave odmah su uslijedili komentari, a neki od gledatelja pokušali su odgonetnuti tko se krije iza ove najave. Neki od prijedloga bili su Zuhra, Tomislav Ćorić i Vojko V.

Bilo je i onih kojima se ova najava nije svidjela. 

"Za vašu informaciju, danas se više ne mijenjaju osigurači. Ako želite senzacionalizam, pokušajte ponovno. Neću gledati, niste me privukli", poručio je jedan od gledatelja. Ubrzo je uslijedio i Stankovićev odgovor. "U mnogim stanovima još se mijenjaju osigurači, ali to nije poanta najave. Opušteno!" poručio mu je voditelj. Objava je u nešto manje od dva sata dobila 200-tinjak lajkova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?