savršenog okusa

ROLADA S ORASIMA OD GOTOVIH KORA: Jednako fino, a puno brže od štrudle!

07.11.2022.
u 09:23

Postoje oni neki recepti koji se prave brzo i jednostavno, da nam zadovolje želju za nekim okusom bez previše muke i utrošenog vremena. Jedan od takvih je i rolada s orasima od gotovih kora. Na prvi pogled malo izgleda kao štrudla s orasima, no radi se puno lakše.

Svi oni koji vole slastice s orasima bit će vrlo zadovoljni ovom roladom i sigurno će je često praviti. Nadjev od oraha, šećera i mlijeka savršenog je okusa, a hrskave kore svemu daju onaj pravi štih, navodi recepttura.com.

HRSKAVA ROLADA S ORASIMA OD GOTOVIH KORA SAVRŠENOG OKUSA

Naravno, kore su premazane bogatim premazom od jaja, šećera, grčkog jogurta i griza (te još ponekog sastojka) tako da nakon pečenja sve ima vrlo izdašan i bogat okus. S jednim pakiranjem od 12 kora naprave se dvije rolade koje će biti dovoljne za otprilike desetak osoba, a prema potrebi uvijek možete napraviti veće količine.

Radili ih za obitelj ili goste, možete biti sigurni da će se uvijek tražiti komadić više. Imajte samo u vidu da je ova rolada s orasima od gotovih kora najbolja dok je još topla, a uz šalicu mlijeka ili kakaa bit će još i bolja.

Sve detalje kako je možete napraviti pogledajte u novom video receptu:


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije