Dan općine

Ramić otvorio tri nova infrastrukturna projekta u Banovićima

Banovići
13.09.2016.
u 13:42

Federalni ministar za izbjeglice i raseljene osobe Edin Ramić i načelnik Općine Banovići Midhat Husić pustili su u promet tri nova značajna infrastrukturna projekta, povodom dana te općine.

Projekti od važnosti za građane Banovića su novoasfaltirani put u Mjesnoj zajednici Brezovača u naselju Ćatići ukupne dužine oko 800 metara, u Mjesnoj zajednici Pribitkovići završetak radova na izgradnji puta na dionici Prokop dužine oko 500 metara, te u Mjesnoj zajednici Aljkovići u kojoj je ozvaničen završetak radova na izgradnji rezervoara od 100 kubika za potrebe boljeg vodopskrbe stanovnika te mjesne zajednice.

Ramić je kazao da je suradnja s Općinom Banovići na visokoj razini te da ta općina kada aplicira na javne pozive, osigura značajno financijsko sudjelovanje. Najavio je nastavak pružanja pomoći lokalnim zajednicama koje pokazuju interes za sudjelovanjem u projektima.

Načelnik Husić zahvalio je Ramiću i resornom ministarstvu koje je s 80.000 KM pomoglo realizaciju tri projekta vrijedna 250.000 KM, priopćeno je iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Bila je to prilika da izaslanstva polože cvijeće i odaju počast poginulim braniteljima na spomen- obilježja u mjesnim zajednicama Seona i Aljkovići, te na središnje spomen obilježje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije