incident

Provaljeno na imanje Amira Zukića: Njegovog konja izudarali i usmrtili tupim predmetom

Faktor.ba
04.06.2017.
u 21:56

Imanje generalnog tajnika SDA Amira Zukića u Visokom sinoć je vandalizirano provaljivanjem i usmrćivanjem njegovog konja tupim predmetom.

Elma Zukić, supruga pritvorenog Amira Zukića, pozvala je nakon incidenta policiju, koja trenutno obavlja očevid, a veterinari vrše pregled leša.
 
Odvjetnik Ahmed Žilić, koji zastupa Zukića, kazao je da je ubijeni konj njegovog klijenta samo jedna u nizu odvratnih prijetnji i poruka.
 
"Još lipnja mjeseca prošle godine na njegovoj vikendici u Visokom ubijen je njegov pas, dok je drugom odsječena jedna noga", kazao je Žilić, piše Klix.ba.
 
Dodao je da nakon što je već četvrti mjesec u pritvoru, Zukićevoj obitelji šalju se prijeteće poruke sa "krvavim rukopisom".
 
"Supruga i maloljetna djeca predmet su praćenja. Svi napadi i prijetnje su prijavljeni policiji, ali počinitelji su i dalje nepoznati. Ostaje da se pitam: u kojoj su orkestriranoj vezi Zukićevo optuživanje i zatvorski pritvor - sa praćenjima, prijetnjama i krvavim porukama upućenim njegovoj obitelji ", kazao je Žilić.
 
Izvori Klixa navode također da su u ranijem periodu Zukiću na retrovizoru ostavili u vrećici janjeću glavu.
 
Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i generalni tajnik SDA Amir Zukić uhićen je 17. veljače ove godine pod optužbama za nezakonita upošljavanja u javnom sektoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije