MIROSLAV ZELIĆ:
Povratak na članak

Progone me jer svjedočim o zločinima Armije BiH

Zelić je u tri navrata svjedočio o zločinima Armije BiH, kao i postojanju logora kroz koje je i sam prošao

Komentari 5

IB
ivica.bila
10:18 01.06.2014.

bravo prijatelju ne daj se Hrvati Viteza su uz tebe jer znaju oni sta su propatili i jos pate od nasih dobrih susjeda..

VL
DU
Dudek
12:43 01.06.2014.

Zar nije ovo kazneno dijelo? Prijetnja jedom narodu.? Hrvati su vas spasili od katastrofe koja vam je visila kao Demaklova mač! U Hrvatskoj je bilo preko 450 tisuća muslimana svi su dobili hranu smještaj. Ti dan sereš a neznaš ni ni nos obrisati. Ako si stvaro takav u duši da možeš pomisliti ubiti nekog. Ubi sebe da svijet bude zdrav i čist.Bijedo bijedna.

VL
MA
maki69
13:32 01.06.2014.

mene nista ne iznenadjuje vise, ja sam spreman i uvjek cu biti i ostati spreman, jedna poruka za moju bracu iz srednje Bosne nedaj te se braco i uzdajte se samo u se i u svoje kljuse od tkz. hrvatskih politicara bit ce te samo izdani, razocarani i prodani

VL
H2
hercegovac - 2
20:49 01.06.2014.

Ovakve stvari svakodnevno se događaju samo se ne daju u javnost radi nekog "suživota" kojeg propagiraju muslimanski čelnici zataškavajući sve incidente koje sami insceniraju. Podrška gospodinu Zeliću koji uporno svjedoči o zločinima tzv. Armije BiH, a institucije ne rade svoj svoj posao i evo im prilike da se dokažu na ovom slučaju jer prijetnja gos. Zeliću na ovakav uličarski način je prijetnja Hrvatskom narodu.

VL
VR
vrabac33
09:30 02.06.2014.

Ma Bugojno je jeda od primjera nesuživota, to što se događa jadnom hrvatskom narodu samo oni znaju. U Bugojnu su najekstremniji političari Bošjačkog naroda. To uopće nezanima hrvatske političare iz BiH, oni su im samo teret. A ima i naših grešaka, sa Zukanom Helezom stalno je Ivan Juričević samo zvani predstavnik neke udruge. Hrvatska mora poduzeti korake o zaštit Hrvata u BiH, zabraniti ovim ekstremima da mogu ulaziti u EU, to je jedini lijek.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.