Dragan Mektić

Prioritet borba protiv javne korupcije

Mektić
06.01.2016.
u 08:27

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić u izjavi za N1 kazao je kako nije zadovoljan učinjenim u 2015. godini kada je u pitanju borba protiv korupcije.

Prema najavama ministra sigurnosti BiH, već u ovom mjesecu SIPA bi u saradnji sa Tužiteljstvom BiH trebala početi sa uhićenjem "krupnih riba", odnosno osoba na visokim javnim i političkim funkcijama. 

- Prioritet Ministarstva sigurnosti BiH i agencija u 2016. godini bit će borba protiv javne korupcije. Neće me interesirati prosta statistika da imamo nekakav broj već će me zadovoljiti samo slučajevi krupnih koruptivnih djela, a posebno onih djela u kojima sudjeluju javne političke osobe koje su izbrane od strane naroda i koje trebaju raditi u tom interesu. Umjesto toga, zloupotrijebili su tu poziciju i sebi ili drugom omogućili ogromnu materijalnu korist - kazao je Mektić za N1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije