Bivši maturanti Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu proslavili 20. obljetnicu mature

Prikupljena novčana sredstva za humanitarne udruge

03.04.2024.
u 11:33

Nekadašnji učenici Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu obilježili su 20. obljetnicu mature. Obilježavanje je započelo svetom misom koju je predvodio fra Džoni Dragić u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu. Bivši maturanti slavlje su nastavili u hotelu Park na svečanoj večeri, na kojoj su se prisjećali svojih školskih dana. Bilo je dirljivih i veselih susreta. Ova proslava obljetnice mature bila je i humanitarnog karaktera, organizirano je prikupljanje donacija, a upriličena je i tombola. Prikupljena novčana sredstva bit će uručena Centru „Marija – Naša Nada“, Udruzi Down sindrom „Suncokreti“, gospodarskom društvu za rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom „Kutak sreće“.

Organizacijski odbor proslave zahvaljuje se svim donatorima. Novčane donacije dali su vlasnici 15 gospodarskih subjekata, a donatora tombole bilo je gotovo 50, ne samo iz Širokog Brijega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?