vlada fbih

Predloženi kandidati za članove Regulatorne komisije za energiju u FBiH

ferk
28.03.2024.
u 18:25

Vlada Federacije BiH predlaže Parlamentu FBiH imenovanje kandidata za članove Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH, na mandatno razdoblje od pet godina i to Samira Hadžihuseinovića, iz reda bošnjačkog naroda, Sanelu Pokrajčić, iz reda hrvatskog naroda, te i Vesnu Marić, iz reda srpskog naroda.

Danas je dana prethodna suglasnost Nadzornom odboru Privrednog društva BH-Gas d.o.o. Sarajevo za donošenje odluke o imenovanju Edisa Bakovića za vršitelja dužnosti direktora ovog gospodarskog društva, do završetka natječajne procedure, a najduže do dvanaest mjeseci. Prije toga dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru Privrednog društva BH-Gas d.o.o. Sarajevo za donošenje odluke o razrješenju dosadašnjeg direktora ovog gospodarskog društva, prije isteka perioda na koji je imenovan.

Također, dana je i prethodna suglasnost Nadzornom odboru Privrednog društva BH-Gas d.o.o. Sarajevo za donošenje odluke o imenovanju Dževada Bećirevića za vršitelja dužnosti izvršnog direktora ovog gospodarskog društva, do završetka natječaje procedure, a najduže do dvanaest mjeseci. Prije toga dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru ovog gospodarskog društva za donošenje odluke o razrješenju dosadašnjeg vršitelja dužnosti izvršnog direktora, radi isteka razdoblja na koji je imenovan.

Za učešće u radu i odlučivanju na (izvanrednoj) sjednici Skupštine Privrednog društva Operator-Terminali Federacije d.o.o. Sarajevo danas je opunomoćen Halko Balavac, priopćeno je iz Vlade FBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije