promocija ekonomista

Posvetili se ekonomiji u BiH i RH

24.11.2017.
u 09:20

- Kada sam prije nekoliko dana zajedno sa suradnicima posjetio Ekonomski fakultet, primijetio sam atmosferu kakva se viđa samo na onim Visokoobrazovanim institucijama koje zadovoljavaju najviše kriterije izvrsnosti - rekao je rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić, koji se obratio diplomantima, piše Pogled.ba.

Snaga, volja i hrabrost

U Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače promoviran je 231 diplomant, sveučilišni specijalisti ekonomije, stručni prvostupnici, prvostupnici i magistri ekonomije, studenti koji su spremni na usvajanje novih kompetencija, znanja i vještina.

Ova svečanost je svojevrsno svjedočanstvo generaciji, istaknuo je rektor, koja je našla snage, volje i hrabrosti, u vrijeme velikih kriza, vremenu nesklonom gospodarstvu i poduzetništvu, posvetiti se ekonomiji u našoj Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i šire.

- Promocija je uvijek svečani čin kojim pokazujemo smisao našeg postojanja i rezultate zajedničkog dugogodišnjega rada. Danas društvenoj zajednici predajemo nove generacije ekonomista, koji trebaju znati odgovoriti svim izazovima s kojima se susrećemo na putu izgradnje boljeg društva, jačanja gospodarske konkurentnosti i integracija u europske, globalne, ekonomske i društvene blokove - kazala je dekanica Ekonomskog fakulteta Mila Gadžić.

Samostalan razvoj

Stečene diplome i znanje koje su studenti pokazali za vrijeme studiranja čine ih kompetentnim za rad u poduzećima i različitim institucijama na računovodstveno-financijskim poslovima, vještinama prodaje i promocije te izgradnje i upravljanja različitih vrsta poslovnih sustava, ali jednako tako i za samostalan razvoj novih poslovnih ideja i osnivanje vlastitih tvrtki. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?