Inicijativa

Počinje potpisivanje peticije: Ulica u Olovu nosit će ime Arnele Đogić

arnela
07.03.2016.
u 08:12

Udruga djece i mladih s invaliditetom “Osmjeh plus” iz Olova od danas će organizirati potpisivanje peticije građana kako bi jedna ulica u ovom gradu dobila ime Arnele Đogić, piše novinska agencija Patria.

“Posjetili smo roditelje Arnele Đogić u njihovoj obiteljskoj kući. Tražili smo mišljenje i suglasnost za inicijativu da u našem gradu Olovu jedna od ulica nosi naziv Arnele Đogić. Naravno, dobili smo punu potporu Arnelinih roditelja, braće i sestre. Udruga ‘Osmjeh plus’ bit će nositelj svih aktivnosti vezanih uz organizaciju, kao i zakonske procedure koje predstoje u ostvarenju naših namjera. Volonteri Udruge će već danas biti angažirani na prikupljanju potpisa građana. Punkt će biti kod robne kuće Alma Ras, kao i u radnim organizacijama. O svim drugim aktivnostima bit ćete obaviješteni. Hvala na potpori”, obavještavaju iz ove udruge.

Beživotno tijelo 24-godišnje Arnele Đogić iz Olova, koja je nestala u prošlu subotu, pronađeno je 2. ožujka u Ćudanskim Krševima u rijeci Stupčanici, nekoliko kilometara nizvodno od mjesta gdje su je monstruozno ubili, a potom bacili s litice njezin bivši dečko Avdija Selimović (26) i njegov prijatelj Muriz Brkić (26). Svemu je, naime, prethodila ljubomora.

Navodi se kako je Avdija Selimović bivši dečko ubijene Arnele, koji je u dogovoru s Brkićem odlučio oduzeti joj život. Istražitelji govore kako su je prvo fizički onesposobili, potom u nesvjesnom stanju odveli do mjesta gdje su je mučili, zadavili i nožem izboli pa, kako bi prikrili zločin, njezino tijelo bacili u ponor od 200 metara na jednoj od nepristupačnijih lokacija u Olovu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije