Stravični zločini
Povratak na članak

Obitelji žrtava tzv. ARBiH iz Križančeva sela i Buhinih kuća još čekaju pravdu

Komentari 2

BO
Bosna
09:26 10.12.2017.

Nije li malo čudno da u broj žrtava ratnih zločina ubacujete i poginule bojovnike tzv.. HVO-a ? Od kada je to zločin ubiti neprijateljskog vojnika ?

VL
FO
FONZA
09:57 10.12.2017.

Zarobljenog vojnika se ne ubija...a posebno - ne masakrira i muci....no to je muslimanima-vec tradicija u ratu....u "stara dobra" vremena se nabijalo na kolac , ritualno klalo i slicno...... Hrvati iz BiH trebaju uz podrsku institucija vlasti iz BiH i i R-Hrvatske , pravnih timova i obavjestajnih sluzbi pokrenuti kaznene postupke i podici optuznice protiv Armije BiH , Mudjahedina , oficira ABiH i Politickog vodstva SDA koji su rukovodili i zapovjedali ovim zlocinima , te kasnije prikrivali i stitili zlocince...... Postalo je jasno da Muslimani u BiH vode neprijateljsku politiku protiv Hrvata krivotvoreci dokumente, unistavajuci dokaze svojih zlocina a izmisljajuci nekakve "udruzene zlocinacke poduhvate" zeleci tako protjerati Hrvate iz BiH.... BiH je drzava Hrvatskog naroda - i tako treba nastupati i djelovati....

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.