Čitluk

Obavljena deratizacija u Čitluku i Međugorju

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
12.10.2016.
u 08:00

Nakon što je Vlada HNŽ-a osigurala sredstva za provedbu sustavne deratizacije u Mostaru i ostalim općinama županije, postupak deratizacije počeo je 10. listopada i trajat će do 5. studenoga. Naime, u ponedjeljak i utorak djelatnici tvrtke Eko-bel Laktaši, PJ Agrariacoop sanitarna zaštita Mostar, pod stručnim nadzorom koordinatora te službe Marka Bukovca, obavljali su deratizaciju urbanih područja Čitluka i Međugorja, središnjih i područnih osnovnih škola, gospodarskih i drugih objekata.

Budući da su, prema Bukovčevim riječima, mamci otrovni za ljude i životinje, postavljaju se isključivo za ciljane vrste i na dobro odabrana i sigurna mjesta koja su vidljivo obilježena. Kako bi deratizacija bila što uspješnija i učinkovitija, nekoliko dana ranije lecima je obaviješteno pučanstvo da izvrši čišćenje prostora i stručnim osobama omogući pristup podrumima te ostalim objektima za provedbu deratizacije. Istodobno, na lecima stoje upozorenja kako djeci i neupućenim osobama treba onemogućiti pristup prostorijama u kojima je obavljena deratizacija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?