Predsjednik SDP-a u intervjuu za agenciju Fena izjavio
Povratak na članak

Neću dopustiti Čoviću da napravi treći entitet u BiH, u SDP-u za to nema sugovornika

Neka Izetbegović i Čović otvoreno kažu kakvu su sudbinu namijenili gradu na Neretvi

Komentari 5

WA
walti
14:41 23.07.2014.

e moj talibanu ti bi radije isil u bosni nego hrvate ali nemate sanse pa vidite da je citav svijet protiv vas talibana bosanskih

VL
SV
Sumrak Vremena
13:50 23.07.2014.

Zlajo alo ba Zlajo šta pričaš jadan ti ne bio hahahha da su svi političari barem toliko pošteni kao sto ovaj ima crnila ispod nokta ovdje bi bio raj nebeski zvan Great Britain a on bi bio osobno namjesnik majke kraljice.... Zlajo o Zlajo ono što je naš dični Ivo u HR to si ti u BiH ni manje ni više

VL
JM
jezero-matica
15:50 23.07.2014.

Zar ovaj mudjahedin ne vidi da je vec BiH podjeljena na tri djela,ali nepravedna (republika srpska,distrikt brcko i federacija).Mostar mora biti uredjen kao i svaki drugi normalni grad i nista vise!O kakvoj podjeli Mostara taliban prica?

VL
IV
ivanko49
14:03 24.07.2014.

Zlajo netreba Covicu ENTITET. Entitet treba hvatskom Narodu. vec vi gospodine Lagumdzija hocete da Hrvatski narod u BiH nestaje ili da ga Poturcite kao sto su vasi preci radili Turci , a ima nasi predaka dosta na silu Poturceni.Samo Trii Entiteta moze da ostane BiH.A Vi sami ne priznate BiH vec je zovete Bosna a to je po pravm zakonu kaznjivo.Bosna je nasa lijepa Rijeka. A unutrasnje uredenje to nije podjela. TRi naroda Tri kulture ,Dva Jezika do 1992Godine.A od 1993 Godine Treci Jezik Vas gospodine Lagimdzija. I sad imamo Treci Jezik u nasoj BiH.Zivila Dejtonska BiH.

VL
ZE
zebac
21:34 24.07.2014.

pa ko će tebe pitat

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.