TRAGEDIJA

Najjači Ljubušak smrtno je stradao zbog greške Poljaka

Ilko
VL FOTO
11.08.2010.
u 08:04

Poljak je golfom promašio skretanje prema vodopadu Kravice te se u kritično vrijeme okretao na cesti

Ilko Vukšić, 36-godišnji otac dvoje djece, za jučerašnje noći je podlegao ozljedama u mostarskoj bolnici, nakon što se preksinoć oko 20.15 sati u ljubuškom mjestu Studenci silovito sudario s golfom III, poljskih oznaka. Neimenovani Poljak je zbog toga i pritvoren, a njegova daljnja sudbina će se znati nakon kriminalističke obrade, saslušanja i brojnih vještačenja.

Prema dosadašnjim rezultatima očevida MUP-a, koji se još nije službeno oglasio o ovom tragičnom slučaju, stranac je iz smjera Međugorja promašio skretanje prema poznatom kupalištu pokraj vodopada u Kravicama, kod ceste Ljubuški - Čapljina te se pokušao okrenuti na cesti i vratiti do slabo označenog i nepreglednog raskrižja. Međutim, u tome trenutku je naišao nesretni motociklist Ilko Vukšić i silovito udario u vozačeva vrata. Kako kažu u SKB-u Mostar, podlegao je uslijed unutarnjeg krvarenja.

- To je bio najjači čovjek u Ljubuškom i šire. Godinama ga nitko nije mogao pobijediti u ‘čeličnoj ruci’, a čitav život se bavio poljoprivredom. Bio je stastveni motociklist, a kobne večeri je vjerojatno išao na malonogometni turnir u Ljubuškom. Stradao je gotovo na pragu, svega kilometar i pol od obiteljske kuće. Zapravo, nije imao kada ni ubrzati. Neoprezni Poljak s obitelji mu se prepriječio na cesti i on se našao u bezizlaznoj situaciji. Nikako nije mogao izbjeći tragičan kraj, iako je na glavi imao kacigu. Šteta, radilo se o snažnom i valjanom čovjeku, kažu poznavatelji ožalošćene obitelji Vukšić. Jučer je obavljena obdukcija, dok je pokop predviđen za danas u 18 sati u mjesnom groblju u Gornjim Studencima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije