Orašje

Moto klub ‘Posavac’ domaćin je susreta motorista

29.04.2017.
u 08:05

Ovoga vikenda Orašje je najpoželjnija regionalna moto destinacija za ljubitelje mirisa oktana i dobre rock zabave. Domaćin i organizator 27. međunarodnih susreta motorista Orašje 2017. je Moto klub “Posavac” Orašje. Najljepša moto priča u Orašju i regiji svake godine u mjesto privuče više od tisuću zaljubljenika dvokotača iz 10-ak zemalja, koji se uvijek rado vraćaju u grad na Savi. Njemačka, Austrija, Švicarska, Hrvatska, Slovenija samo su neke od zemlja. Novosagrađeni moto kamp na Dusinama mjesto je druženja zaljubljenika u motocikle.

- Susreti motorista imaju za cilj druženje. U natjecanjima pobjednik nije važan, već isključivo sigurnost te, naravno, druženje i zabava, kaže nam predsjednik MK “Posavac” Mladen Orkić. Klub je organizirao i akciju darivanja krvi u slučaju potreba tijekom susreta te prometno-preventivnu akciju “Travanj 2017.” u kojoj je podijeljeno 100 reflektirajućih prsluka motoristima i biciklistima. - Poziv svima u Orašje i regiji da nam se pridruže jer je poznato da su motoristi ne samo humani već i znaju napraviti najbolje fešte, poručuju iz Organizacijskog odbora moto susreta u Orašju. - Tri dana s mirisom oktana u zraku uz druženje, zanimljiva i maštovita moto natjecanja (uz ostalo, ispit sporosti i spretnosti u klasama do 50 ccm, od 50 do 250 ccm, i 500 do 750 ccm te iznad 750 ccm) te rock večeri uz nastup oko desetak bendova, kratak je recept uspješnosti manifestacije, otkriva nam Orkić. Susret prate i zanimljive moto igre: vožnje spretnosti i sporosti, moto igre za pojedince i klubove, biranje najljepšeg motora susreta. Planiran je atraktivan defile ulicama Orašja, a večernji sati u znaku su rock koncerta (Taxi Band iz Zenice, Atomsko sklonište i Custom bend iz Županje, Generacija bez kompasa iz Srebrenika, Zabranjeno pušenje i Domino efekt iz Brčkog). Moto klub “Posavac” svake godine trudi se pomjeriti letvicu uspješnosti i atraktivnosti organizacije. U tome su do sada uspijevali pa nema sumnje kako će tako biti i ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije