MZ Ivančica

Ministar Martić otvorio novouređeni Dom u Busovači

22.12.2021.
u 11:37

U mjesnoj zajednici „Ivančica“ u Busovači, upriličena je svečanost u povodu uspješne realizacije projekta utopljavanja Doma MZ „Ivančica“, zahvaljujući sredstvima osiguranim iz Federacije BiH, odnosno iz Federalnog ministarstva prostornog uređenja, u iznosu od 50.000 KM.

Tim povodom, ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić posjetio je MZ „Ivančica“ i, simboličnim presijecanjem vrpce, svečano otvorio novouređeni Dom.

Svečanom otvorenju nazočili su i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, ministrica financija u Vladi Županije Središnja Bosna Mirjana Plavčić, zastupnica u Saboru Županije Središnja Bosna Suzana Krišto i predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak.

Predsjednik Vijeća MZ „Ivančica“ Zoran Smoljo zahvalio je svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog i mnogo drugih projekata koji su unaprijedili sveukupni život u MZ „Ivančica“.

„Dom MZ „Ivančica“ ima svoju prošlost, sadašnjost, ali i budućnost. Kao što ste mogli vidjeti, dosta toga je urađeno, ali ima još projekata koje ćemo, uvjeren sam, zajedno realizirati“, kazao je predsjednik Vijeća MZ Zoran Smoljo.

Za financijsku potporu i uspješnu suradnju u realizaciji projekata, predsjednik Vijeća MZ „Ivančica“ dodijelio je zahvalnice Predsjedniku Federacije BiH, federalnom ministru Martiću, županijskoj ministrici Plavčić, županijskoj zastupnici Krišto i direktoru poduzeća „Ukras“ d.o.o. Igoru Šakiću.

Nakon svečanog otvorenja, upriličen je i prigodni domjenak u znak zahvalnosti za potporu i pomoć u realizaciji ovog značajnog projekta za MZ „Ivančica“.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?