U Centru za kulturu Korčula

​Ljubušanka Ana Gavran izabrana za World Top Model Croatia 2017.

08.10.2017.
u 11:26

Ana Gavran iz Ljubuškog predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru World Top Model koji će se u prosincu održati u Budimpešti. Na sinoć održanom World Top Modelu Croatia Ana je osvojila pobjedničku lentu dok su njenom prvom i drugom pratiljom proglašene Dolores Đolić i Romana Mitar, piše hip.ba. U Centru za kulturu Korčula gdje je izbor održan djevojke su pred žirijem prošetale u elegantnim večernjim haljinama te u kupaćim kostimima.

Na izboru je sudjelujelovalo 15 modela iz najboljih hrvatskih modnih agencija, “UMAH – Udruženje manekena Hrvatske” na ovo svjetsko natjecanje šalje modele od 2013.godine, a posljednje dvije godine hrvatske predstavnice polučile su veliki uspjeh na svjetskom izboru.

Naime, 2015. godine Dea Maretić je u Rimu osvojila titulu prve pratilje na izboru Top Model Europe, dok se prošle godine Lara Spajić okrunila titulom najboljeg svjetskog modela pobijedivši na natjecanju World Top Model. Tom titulom osvojila je ugovor za jednu od najvećih modnih agencija u svijetu Major Model Management iz Milana.

Ključne riječi
ana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije